top of page
Taller Fem Garrotxa
per infants
(3 - 11 ANYS)

FEM GARROTXA, les vostres veus compten!

És un moment històric per la Garrotxa. Per primera vegada, tota la comarca s’ajunta per parlar dels reptes i les oportunitats que té la nostra comarca, i per crear juntes i junts el Pla Estratègic de la Garrotxa 2030, per guiar-nos i coordinar-nos durant la propera dècada.

 

Fem Garrotxa és el nom del procés participatiu per a la creació del PLA ESTRATÈGIC DE LA GARROTXA 2020-2030. Un procés únic que es proposa conèixer l’opinió, les propostes i els punts de vista de totes les persones de la Garrotxa en relació a 5 eixos, que són: Planeta, Persones, Prosperitat, Pau i Aliances.

 

És per això, que us presentem una proposta per recollir les veus de la mainada de 3 a 11 anys a través d’una dinàmica d’una hora, trobareu tota la informació a aquests tres documents, cliqueu per descarregar-vos-els:

Document 1 (escull l'edat del grup):

- Sessió del Taller per infants de 3 a 7 anys.

- Sessió del Taller per infants de 8 a 11 anys.

Document 2:

- Conte de l’oreneta.

Document 3: 

- Buidatge de la informació, escull el format: en format .xlsx o en format .ods

L’objectiu és despertar l'interès dels i les més menudes per la comunitat i el territori, que puguin compartir les seves idees, somnis i propostes!

 

Un cop acabat el taller us convidem a compartir-ne el resultat a les vostres xarxes socials (etiquetant a @femgarrotxa) i a enviar-nos-ho per  mail a info@femgarrotxa.cat

Taller Infants.png
bottom of page